MENU WIELKANOCNE
zakwas żytni na żur ok. 0,9 l / 9
żołądki gęsie w sosie burgundzkim 1kg / 33
pate - mus z wątróbki 100g / 8
schab w ziołach gotowany sous-vide 1kg / 35
pasztet drobiowy z pistacjami 1kg / 34
pasta jajeczna 100g / 7
sos tatarski 100g / 6
hummus 100g / 5
pasta z czerwonej soczewicy 100g / 6
własnej roboty pietruszkowy majonez 100g / 7
sałatka z czerwonej kaszy pęczak, prażonym słonecznikiem, piklowaną marchewką 100g / 7
sałatka buraczana z wędzoną papryką 100g / 6
surówka colesław 100g / 7
piklowana kapusta czerwona 100g / 5
ziemniaki gratin 100g / 9
piróg biłgorajski pół foremki ok. 0,8kg / 21
piróg biłgorajski cała foremka ok. 1,6kg / 37
podpłomyki sodowe 2 szt. / 3
brownie wegańskie z wiśniami i polewą czekoladową 1 szt. (ok. 170-180g) / 10
ZŁOTKO, ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY WTEDY,
GDY ZADZWONISZ DO NAS: 516 050 202
A TE ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY WŁĄCZNIE DO DNIA 8 KWIETNIA.
ODBIÓR ZAMÓWIEŃ W DNIACH 10-11 KWIETNIA.
PRZY ZAMÓWIENIACH MIN. 100 ZŁ - DOSTAWA W LUBLINIE GRATIS